Budeşti – şase persoane au fost reţinute de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri

Pe raza oraşului Budeşti a avut loc o acţiune, în ziua de 07 octombrie a.c., la care au participat poliţişti de investigaţii criminale şi de ordine publică, cu sprijinul luptătorilor pentru acţiuni speciale şi jandarmilor.

Au fost puse în executare 6 mandate de aducere privind pe S. Doiniţa, de 31 ani, pe C. Mitică, de 43 ani, pe L. Radu, de 45 ani, pe V. Vasilica, de 26 ani, pe P. Ionuţ, de 23 ani, şi pe P. Petruţa, de 57 ani, toţi din oraşul Budeşti, judeţul Călăraşi.

Aceştia sunt suspectaţi de poliţişti de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce au provocat un scandal, pe stradă, pe raza oraşului Budeşti, la sfârşitul lunii septembrie a.c., în timpul căruia s-au agresat reciproc şi au spart geamurile unui autoturism şi unor imobile.

Faţă de cei şase suspecţi a fost dispusă ieri măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă.

          Persoanele au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

 

·                         

Error