BUCURESTI-OLTENITA-D.N. 4 – accident, soldat cu rănirea a patru persoane

În dimineaţa de 15 octombrie a.c., ora 06:50, N. Nicolae, de 32 ani, din municipiul Olteniţa, a condus un autoturism marca Daewoo Tico, pe D.N. 4, în afara localităţii Budeşti, şi, pe fondul adormirii la volan, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Fiat, condusă regulamentar de Ş. Alexandru, de 26 ani, din Bucureşti.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă (traumatisme şi fracturi membre) a patru persoane, respectiv conducătorul auto, N. Nicolae, şi pasagerii P. Ion, de 56 ani, E. Anişoara, de 35 ani, ambii din oraşul Budeşti, şi F. Silvia, de 38 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, aflaţi în autoturism, care au fost transportaţi la un spital din Bucureşti pentru îngrijiri medicale.

         Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

        În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în care sunt continuate cercetările pentru determinarea tuturor cauzelor producerii accidentului.

 

 

 

Error