Social

BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: PESTE 900 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE ȘI 62 DE INFRACȚIUNI CONSTATATE

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 8 persoane, precum și dispunerea a 15 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 34 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 01 – 07 aprilie a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 13 acțiuni și s-a intervenit la 239 de evenimente, dintre care 222 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 62 de infracțiuni, 8 persoane au fost surprinse în flagrant.

De asemenea, a fost depistată o persoană urmărită național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 15 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 948 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 300.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 34 de permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.