Social

BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: 77 DE INFRACŢIUNI CONSTATATE ȘI PESTE 600 DE CONTRAVENȚII APLICATE

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 7 persoane, precum și dispunerea a 22 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 22 de conducători auto au rămas fără permis.   

În săptămâna 23 – 29 iulie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 345 de evenimente, dintre care 333 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 77 de infracțiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 6 persoane urmărite național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 604 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 219.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de aproximativ 1.400 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 22 de permise de conducere și retrase 30 de certificate de înmatriculare.