Bărbatul din municipiul Olteniţa, bănuit de distrugerea prin incendiere a unui autoturism a fost arestat preventiv.

politia-arestariMandat de arestare preventivă pentru distrugerea prin incendiere a unui autoturism

 

Bărbatul din municipiul Olteniţa, bănuit de distrugerea prin incendiere a unui autoturism a fost arestat preventiv.

Pe numele acestuia, Judecătoria Olteniţa a emis în ziua de 06 octombrie a.c. un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Reamintim că în noaptea de 04/05 octombrie a.c., acesta ar fi incendiat un autoturism ce se afla parcat pe o stradă din municipiul Olteniţa, fiind identificat la scurt timp după comiterea fapei de către poliţişti.

 

 

Persoană bănuită de evaziune fiscală, reţinută de poliţişti  pentru 24 de ore

 

 

Ofiţerii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au luat ieri, 06 octombrie a.c., măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva unui bărbat de 55 ani, din judeţul Călăraşi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Acesta este bănuit că în perioada 2007 – 2009, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale ar fi înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii fictive de la un furnizor din ţară, cu scopul de a diminua baza impozabilă şi implict de a prejudicia bugetul de stat.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională este de aproximativ 215.000 lei, reprezentând TVA şi impozit pe venit.

 

 

 

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

 

Cercetat de oamenii legii pentru conducere  sub influenţa alcoolului

 

În ziua de 06 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Călăraşi au depistat pe raza municipiului Călăraşi un bărbat de 29 ani care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa alcoolului.

La testarea cu aparatul etilotest acesta a prezentat o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Călăraşi unde i s-au recoltat mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Pe numele bărbatului, oamenii legii au întocmit dosar penal.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136