Bărbat reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii olteniţeni, după ce împreună cu alţi doi suspecţi au sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă de pe raza Comunei Mănăstirea/ Acesta se sustrăgea cercetărilor

În urma investigaţiilor efectuate şi a informaţiilor deţinute, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au identificat şi depistat pe D. Lucian, de 24 de ani, din Comuna Mănăstirea, suspect de comiterea infracţiunii de furt calificat, care se sustrăgea cercetărilor.

Tânărul, împreună cu M. Florin, de 32 ani şi P. Ionuţ, de 24 ani, ambii din Comuna Mănăstirea, au pătruns în noaptea de 27/28 noiembrie 2012 în locuinţa părţii vătămate V. Ioana, din aceeaşi localitate, de unde au sustras mai multe bunuri.

În luna iunie a.c., M. Florin şi P. Ionuţ au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, de către oamenii legii şi ulterior, Judecătoria Olteniţa a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă.

D. Lucian a fost reţinut ieri, 18 iunie a.c., pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în decursul acestei zile să fie prezentat Judecătoriei Olteniţa cu propunere de arestare preventivă.

 

·                         

 

 

Error