RADIO TV OLTENITA
Social

Bărbat, reținut de polițiștii din Budești, după ce a condus un autovehicul, fără a poseda permis, ar fi produs un accident și a părăsit locul faptei

 

 

   Polițiștii din Budești l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 26 de ani, din Frumușani, care, în noaptea de 09/10 iulie 2017, a condus un autovehicul, fără a poseda permis de conducere, ar fi produs un accident și a părăsit locul faptei.

Din cauza lipsei de experiență în conducere, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile, din accident rezultând rănirea unui pasager, care s-a prezentat la un spital din București pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul care a condus autovehiculul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

 

 

Călărași – conducător auto, identificat de polițiști, după ce a părăsit locul producerii unui accident soldat cu rănirea unei persoane / acesta a fost reținut

 

În după-amiaza de 11 iulie 2017, un autovehicul a accidentat o minoră de  9 ani, din Călărași, care nu s-ar fi asigurat la traversarea străzii Știrbei Vodă, din municipiul Călărași.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului, imediat după producerea sa.

 

 

 

Verificările demarate de îndată de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Călărași au condus la identificarea acestuia, în persoana unui tânăr de 22 ani, din Călărași, și la depistarea autoturismului implicat în accident, care prezenta avarii.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

 

Mandat de executarea pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști / condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier, depus în penitenciar

 

În după-amiaza de 11 iulie 2017, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călărași, Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni şi Serviciului pentru Acțiuni Speciale Călărași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis în aceeași zi de Judecătoria Oltenița, pe numele unui bărbat de 24 de ani, din comuna Mânăstirea, județul Călăraşi.

Tânărul, condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat, a fost depus la Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.