Social

AVANSĂRI LA POMPIERI-comandantul detasamentului de pompieri Oltenita -dl. GHEORGHE MARIN-a fost avansat la gradul de locotenent-colonel !


La sediul Inspectoratului pentru situații de urgență Barbu Știrbei al județului Călărași, pe platoul din incinta Detașamentului Călărași, a avut loc o ședință festivă de avansare în grad la termen pentru un ofițer – maior Gheorghe Marin – comandant al detașamentului de pompieri Oltenița fiind avansat la gradul de locotenent colonel și 70 subofițeri.
Printre cei 70 de subofițeri avansați s-a aflat și un cadru militari de sex feminin. Ion Mihaela, care a fost avansată de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major.
Comanda Inspectoratului, Inspectorul șef al I.S.U. Călărași – Lt. col. Păduraru Adrian Iulian, Prim adjunct al inspectorului șef lt. col. Dragoman Mircea Vucașin și Adjunctul inspectorului șef Lt. col. Rușcăreanu Ionel, le-au înmânat noile grade militare pompierilor avansați și le-au dorit să aibă parte de multe realizări în viitoarele misiuni întreprinse! Și noi, colegii din cadrul Inspectoratului pentru situații de urgență Barbu Știrbei Călărași, le adresăm sincere felicitări tuturor colegilor avansati și bineinteles le dorim să aibă mult succes in activitatea profesională!