În seara de 20 noiembrie 2013, pentru 4 ore intense, în intervalul 17.00-21.00, la sediul Centrului de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa, Bd. Republicii nr. 24, Olteniţa (sediul PNL şi birou parlamentar).Atelier de lucru „VÂNZAREA

 „Dacă vânzare nu e ... atunci despre ce vorbim?!”

Însă mama mi-a spus: Ai grijă să nu intri în vorbă cu străinii.

 

La finalul acestui atelier:

·        Vei avea propria ta reprezentare despre vânzare și procesul de vânzare

·        Vei evalua comportamentele tale de vânzător.

 

Despre ce va fi vorba?

·        Despre vânzare și vânzători, limba română și educația… de acasă

·        Autoevaluarea comportamentelor de vânzător

·        Propoziția mea unică de vânzare.

 

Când şi unde se va întâmpla?
În seara de 20 noiembrie 2013, pentru 4 ore intense, în intervalul 17.00-21.00, la sediul Centrului de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa, Bd. Republicii nr. 24, Olteniţa (sediul PNL şi birou parlamentar).

Interesul tău pentru dezvoltare personală şi profesională este susţinut de doamna deputat Raluca Surdu, astfel încât toate cheltuielile (de facilitare şi pentru binemeritata pauză de hidratare) sunt acoperite. Investiţia ta presupune doar timp, disponibilitate şi deschidere (sunt 4 ore intense, miercuri seara de la 5), precum şi un LIKE pentru pagina de FACEBOOK: https://www.facebook.com/CentrulDeResursePentruInitiativaSiActiuneOltenita.

Locurile sunt limitate la un număr de maximum 12 participanţi şi se ocupă în ordinea înscrierii prin telefon sau email. Au prioritate membrii corpului didactic şi antreprenorii.

Error