Social

Asociatia ViitorPlus are placerea de a va invita la ultima zi de plantare a perdelei forestiere din localitatea Chirnogi, judetul Calarasi. Evenimentul va avea loc sambata, 14.04.2018, incepand cu ora 10:00.

Asociatia ViitorPlus are placerea de a va invita la ultima zi de plantare a perdelei forestiere din localitatea Chirnogi, judetul Calarasi. Evenimentul va avea loc sambata, 14.04.2018, incepand cu ora 10:00. Vom impartasi rezultatele proiectului de infiintare de perdea forestiera de-a lungul DN 41.

Dupa ce in noiembrie 2017 au fost plantate primele 2 ha de perdea forestiera din comuna Chirnogi, in data de 14 aprilie urmeaza sa fie plantata ultima suprafata cu plopi a acestui sezon. La evenimentul de plantare vor participa Primarul comunei Chirnogi si 150 de voluntari – angajati ai companiilor partenere si membrii din echipa de organizare. Asteptam si o confirmare din partea Consiliului Judetean Calarasi.

Va propunem sa va alaturati incepand cu ora 12:30, pana aproximativ in jurul orei 14:30. Ziua va include si o pauza de pranz campenesc, alaturi de voluntarii la plantare. Evenimentul va avea loc pe DN 41, la iesirea din Chirnogi spre Oltenita.Putem asigura transportul din Calarasi, pana la Chirnogi, daca este necesar. Revenim cu mai multe detalii despre ora si locul de preluare, dupa primirea confirmarilor de participare.

Pentru detalii si confirmari, va rugam sa ne contactati la adoptauncopac@viitorplus.ro, 0773.359.748 (Andreea Croitoru, Asistent al programului “Adopta un copac!”).

Va asteptam alaturi de noi! Mai jos regasiti mai multe detalii despre program si ViitorPlus.

Despre ViitorPlus si „Adopta un copac!”:

Sub umbrela ViitorPlus s-au plantat in ultimii 11 ani, 65 de hectare de padure, cu participarea a peste 11.500 de voluntari. „Adopta un copac!” este un proiect care ajuta la cresterea suprafetei impadurite din Romania. Se bazeaza pe atragerea de fonduri din mediul privat (firme si persoane fizice), cu care se realizeaza paduri noi, care altfel nu ar exista. Ne concentram pe locatii cu deficit de padure si unde exista un interes real din partea administratiilor locale. Vrem sa realizam cu precadere perdele forestiere, care aduc in plus fata de beneficiile padurii si partea de protectie a drumurilor si cresterea productivitatii terenurilor agricole.

Unul dintre cele mai cunoscute proiecte pe care ViitorPlus le deruleaza de 8 ani, in judetul Calarasi, este ecOprovocarea. De asemenea, ViitorPlus deruleaza programe de antreprenoriat social, reciclare si infrastructura de mediu.