Asociatia Salve Romania deruleaza in Oltenita un nou proiect in cadrul programului Tineret in Actiune “TOBE’–joi 25 iulie-SPECTACOL STRADAL INEDIT IN FATA PRIMARIEI OLTENITA !

Asociatia Salve Romania deruleaza in Oltenita un nou proiect in cadrul programului Tineret in Actiune. “TO-BE” este un schimb  multilateral de tineri , organizat  in perioada 20-27 iulie 2013, care reuneste cate 10 tineri din 4 tari: Tara Galilor, Estonia, Finlanda si Romania, proiectul oferindu-le posibilitatea de exprimare intr-un mediu intercultural, prin metode artistice- muzica (percutie), dans si teatru de strada. Atelierele vor fi conduse de artisti profesionisti venind din tarile participante , care se vor implica voluntar si  se vor finaliza cu 3 spectacole ce vor fi prezentate intregii comunitati in strada, la Caminul de batrani – persoanelor dezavantajate din comunitate , respectiv la dar si populatiei din zona rurala din satul Chirnogi. Ritmul tobelor va constitui subtil – firul rosu al spectacolelor, creand prilejul de a crea conexiuni intre obiceuiri, datini si traditii culturale ale tuturor tarilor implicate in proiect. Proiectul va incuraja dezvoltarea unui mod de viata sanatos, prin desfasurarea de activitati in aer liber, prin consumul de alimente sanatoase (bio si eco- de la producatori locali) si atentiei pentru protejarea  mediului inconjurator. Prin modalitatea  desfasurarii proiectului si felul in care vor fi implicati tinerii, se va urmari dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si manageriale ale acestora.
TO-BE este un proiect care se deruleaza in parteneriat cu Primaria Oltenita,Primaria Chirnogi, Liceul Teoretic Neagoe Basarab si cu sprijinul Politiei Oltenita.
Tinerii participanti va asteapta sa ii vizionati ,pe  25 iulie, ora 18.30, intr-un spectacol inedit de tobe, teatru stradal si dans, ce sa va sustine in fata Primariei Oltenita.
________________________________

________________________________
Daniel Iulian Stan

Presedinte
Asociatia SALVE Romania
Str. N. Balcescu, bl. 102C, sc A, et 4, ap 17,
Oltenita, jud. Calarasi,cod 915400
tel;0040 723 540 113
www.salve.romania.blogspot.com
e-mail:salve.romania@yahoo.com
cod fiscal 27883086,
cont nr. RO34RZB0000060013222045,deschis la Raiffeisen Bank Oltenita

Error