PublicitateSocial

ASOCIATIA SALVE ROMANIA-Concurs de fotoreportaj si eseu artistic.

salve project1. Concurs de fotoreportaj si eseu artistic.
Participantii inscrisi in proiect vor avea ca tema de lucru realizarea unui fotoreportaj (o scurta prezentare de 5-10 imagini relevante), avand ca tema orasul Oltenita si imprejurilime sale, precum si realizarea a doua eseuri libere ( 25-30 randuri), atat in limba romana cat si in limba engleza (diferite sau in traducere) pe aceeasi tema.
Produsele artistice vor fi realizate in echipe de cate doi membri. Participantii vor avea la dispozitie 2-3 zile pentru alcatuirea materialului, dupa care le vor incarca pe pagina Facebook a asociatiei, unde vor fi vizionate de colegi , prieteni si juriu. Intr-un interval de 7 zile de prezentare online, persoanele care doresc vor aprecia sau distribui aceste materiale. La termenul stabilit se vor cuantifica aceste evaluari, iar acest lucru va constitui o parte (1/3) din evaluarea finala, celelalte 2/3 vor fi constituite din evaluarea unui juriu format din profesori si elevi ai Liceului “Neagoe Basarab”. Participantii vor primi premii si diplome, asigurate din bugetul proiectului.
2. Film
Realizarea unui film de cca. 3 minute, cu participarea unei echipe stabilite voluntar, avand ca idee prezentarea unui moment memorabil sau reprezentativ din istoria sau viata contemporana a orasului Oltenita. Filmele vor fi prezentate online(YouTube) si vor fi evaluate de public, iar aceasta evaluare va reprezenta 1/3 din evaluarea finala. Pentru celelalte 2/3 din nota, filmele vor fi evaluate de un juriu format din profesori si elevi ai Liceului “Neagoe Basarab”. Participantii vor primi premii si diplome, asigurate din bugetul proiectului.
3. Proiectul se va finaliza in saptamana marcata de programul scoala altfel, iar materialele realizate in cadrul proiectului vor ramane in mediul online, ca si mijloc de promovare al realizatorilor acestor materiale dar si al comunitatii municipiului Oltenita, in contextul aniversarii a 500 de ani de la prima asezare atestata oficial, si marcata prin festivitatile dedicate zilelor municipiului Oltenita, din perioada 10-12 aprilie 2015.

Va asteptam cu drag si va uram succes !!