Social

Asociatia AI VOINTA,AI PUTERE ofera servicii AFTER SCHOOL !-

Dragi parinti,
Daca inca nu ati reusit sa duceti copilul la un After school, noi inca mai facem inscrieri. Tel. 0726 679340 Ne gasiti pe Bld. Tineretului nr. 22 Oltenita (vis-a-vis de fostii pompieri) vechiul Domino
Avem multe activitati unde nu avem timp sa ne plictisim. Toti copii de la noi, se simt foarte bine. isi fac temele, picteaza, canta, danseaza, invata engleza si franceza, invata cum sa se dezvolte. La noi indiferent de varsta sunt Prieteni.                                                        

After School Oltenita Bl. Tineretului nr.22 tel. 0726679340

Afterschool Ai vointa, Ai putere vine in completarea programului scolar cu o oferta educationala de before si after school. Echipa de cadre didactice formata din invatatori, profesori cu inalta calificare si experienta in lucrul cu copiii, au conceput un program in care copilul sa invete si sa se dezvolte armonios. Intr-o ambianta placuta prescolarii si scolarii sunt supravegheati in permanenta si invata elemente noi care ii ajuta sa isi completeze cunostintele acumulate in timpul programului scolar sau sa aprofundeze continutul arilor lor de interes.
Intentia noastra a fost ca aici sa cream un punct de atractie pentru cei mici deoarece acoperim mai multe domenii de interes. Astfel, la noi, acoperim arii precum muzica, dans, pictura, limbi straine, dar urmarim si abilitatile de utilizare a calculatorului si dezvoltare de strategii prin intermediul metodelor moderne. Pentru viitor, ne gandim si la alte domenii interesante pentru micuti.