Tigarete confiscate de poliţişti

 

 

tigaretePolițiștii specializați în investigarea criminalităţii economice din Călăraşi au confiscat aproape 2.000 de țigarete netimbrate.

La data de 19 august a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au depistat pe raza comunei Ileana, din judeţul Călăraşi, o femeie, de 49 de ani, care deţinea asupra sa în vederea comercializării peste 2.000 de ţigarete netimbrate şi suma de 79 lei provenind din vânzarea ambulantă de ţigarete.

În momentul controlului, aceasta nu a putut să dovedească cu documente legale proveniența licită a celor peste 2.000 de țigarete.

Femeia a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990 R privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite cu suma de 5.000 lei, dispunându-se totodată măsura confiscării celor peste 2.000 de ţigarete şi a sumei de 79 lei.

 

Dosar penal întocmit de poliţiştii rutieri

 

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Olteniţa au prins în ziua de 30 august a.c., un bărbat de 34 ani, din localitate care conducea un autovehicul pe drumurile publice deşi avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal.

 

 

 

 

 

 

 

Cercetat de poliţişti pentru conducere fără permis

 

În ziua de 20 august a.c. poliţiştii Postului de Poliţie Belciugatele au depistat un tânăr din localitate în timp ce conducea pe drumurile publice un vehicul deşi nu deţinea permis de conducere.

Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar penal fiind cercetat sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei.