Alte 10 persoane, implicate în încăierarea, produsă pe raza comunei Dragalina, au fost reţinute de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus, în cursul zilei de 26 mai a.c., măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de alte 10 persoane, cu vârste între 20 şi 46 ani, toate din Dragalina, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

          La data de 19 mai a.c., pe raza comunei Dragalina, a avut loc o stare conflictuală, în care au fost implicate mai multe persoane, care s-au agresat reciproc cu pietre şi obiecte contondente.

Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat săptămâna trecută 17 percheziţii domiciliare, la locuinţele celor bănuiţi de participarea la încăierare. În urma acestora, alte 8 persoane au fost reţinute, iar procurorii au dispus ulterior măsura controlului judiciar.

          Pentru menţinerea ordinii publice şi prevenirea evenimentelor negative, în sprijinul poliţiştilor Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina au acţionat efective ale Poliţiei Municipiului Călăraşi şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi.

Cele 10 persoane reţinute ieri de poliţişti au fost deja prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, care a dispus faţă de acestea luarea măsurii preventive a controlului judiciar.

·                         

 

Error