AGRESORII DIN MANASTIREA-Cercetaţi în stare de libertate, sub control judiciar şi având interdicţia de a nu părăsi ţara după ce au săvârşit infracţiunea de tâlhărie calificată asupra unui consătean

Urmare a investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de un colectiv format din poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa privind agresiunea comisă asupra lui M. Vasile, de 62 de ani, din Comuna Mânăstirea, urmată de deposedarea de suma de 4700 lei, în seara de 26 martie a.c., au fost identificaţi minorii D. Dumitru, de 19 ani, V. Iulian, de 17 ani şi E. Alexandru, de 15 ani, toţi din Comuna Mănăstirea, bănuiţi de săvârşirea faptei.
Împotriva lui D. Dumitru şi V. Iulian oamenii legii au dispus în ziua de 2 aprilie a.c. măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
Ieri, 3 aprilie a.c., fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa
cu propunere de arestare preventivă, faţă de cei doi minori a fost dispusă măsura supravegherii sub control judiciar şi interdicţia de a nu părăsi ţara pe parcursul urmăririi penale.

Error