RADIO TV OLTENITA
Social

Admitere la Academie si la scolile de Politie. Cate locuri sunt

Cei care vor sa urmeze o cariera de ofiter de politie mai doar doua saptamani la dispozitie, pentru a se inscrie la concursul de admitere de la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza.

Sunt disponibile 290 de locuri la Facultatea de Politie, dintre care 8 pentru rromi, 6 pentru maghiari si 4 pentru alte minoritati, precum si 50 la frecventa redusa, pentru agentii care au minim 1 an vechime in cadrul structurilor MAI.

Alte 115 locuri sunt la Facultatea de stiinte Juridice si Administrative, Specializarea Drept. De asemenea, la Facultatea de Politie de Frontiera sunt 50 de locuri.

Cererile de inscriere pentru academie se pot depune pana la data de 26 mai 2017.

La scolile de agenti de politie Vasile Lascar Campina, Septimiu Muresan Cluj– Napoca si la scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera Avram Iancu – Oradea se pot depune cereri pana pe 21 iulie. La Campina sunt 554 de locuri, din care 14 pentru rromi si 8 pentru alte minoritati.

 La Cluj, sunt 150 de locuri, din care 6 pentru rromi, si 3 pentru alte minoritati. La Oradea sunt 150 de locuri pentru agenti de frontiera, imigrari si pasapoarte. Cererile se depun la inspectoratele de politie judetene, respectiv Politia Capitalei, in functie de locul de domiciliu de pe cartea de identitate.sursa—https://www.portalinvatamant.ro/articole/invatamant-universitar-95/admitere-la-academie-si-la-scolile-de-politie-cate-locuri-sunt-7132.html?utm_source=legislatiamuncii-15052017&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&uid=580067