RADIO TV OLTENITA
SocialStiri

Accident rutier între un microbuz si un autoturism produs pe Autostrada Soarelui

                                           Buletin informativ

 

A2, km 73, sens de mers București – Constanța

 

Accident rutier între un microbuz si un autoturism produs pe Autostrada Soarelui, nouă  persoane implicate, șapte victime cu traumatisme ușoare transportate la cele mai apropiate unități spitalicești

     

  Pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit rapid cu două autospeciale SMURD și o autospecială de descarcerare, în sprijin venind și trei ambulanțe S.A.J.

 

În data de 25.09.2019, ora 08,40, echipaje de intervenție din cadrul Secțiilor de pompieri Lehliu Gară și Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, km 73, sens de mers București – Constanța, în zona localitatii Dor Mărunt, pentru acordarea primului ajutor în cazul a șapte persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier între un microbuz și un autoturism.

 

La sosirea forțelor de intervenție la locul accidentului microbuzul se afla în afara părții carosabile, fiind răsturnat pe o parte, iar autoturismul prezenta avarii pe partea dreapta.

 

Ajunsi rapid la fața locului, pompierii militari și colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași au acordat primul ajutor victimelor și le-au preluat, acestea fiind transportate la unități spitalicești.

 

Toate victimele sunt în afara oricărui pericol, fiindu-le acordate îngrijiri medicale.

 

Circulația pe Autostrada Soarelui nu a fost întreruptă și nici nu s-au înregistrat alte perturbări ale traficului în zona respectivă.