Stiri

ACCIDENT IN NEGOIESTI !

Misiune contracronometru a salvatorilor călărășeni!
În după-amiaza zilei de 20 iulie a.c., cu câteva minute trecute de ora 17 a avut loc accident rutier în localitatea Negoești, județ Călărași. Un camion ce transporta nisip s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea stângă, conducătorul auto fiind rămas încarcerat.
A fost alertat Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași care s-a deplasat la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Budești și descarcerarea grea de la Punctul de Lucru Fundulea, totodată fiind alertat și un echipaj SAJ Călărași.
La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că conducătorul autocamionului era conștient, cooperant, dar încarcerat. A fost solicitat în sprijin un elicopter SMURD de la București, s-a mobilizat cabina autocamionului și s-a început lucrul efectiv pentru extragerea în siguranță a victimei.
Din fericire, conducătorul autocamionului a fost extras în siguranță din habitaclu și transportat de urgență cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.