Absolvenţii promoţiei 2013 și angajatorii sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă în data de 27 septembrie 2013

Absolvenții promoției 2013 care se află în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați la Bursa locurilor de muncă ce va avea loc vineri, 27 septembrie 2013, începând cu ora 9.00, atât la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, cât şi la sediul Agenţiei Locale Olteniţa.

          În vederea organizării acestui eveniment, AJOFM Călăraşi a înştiințat absolvenții promoției 2013 ce s-au prezentat la sediul instituței și a transmis invitaţii agenţilor economici din judeţ.

          Deşi este o acţiune destinată în special tinerilor absolvenți ai unei forme de învățământ, orice persoană care se află în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia dispunând de oferte de posturi vacante și pentru persoanele cu experienţă.

          Agenții economici care au nevoie de forță de muncă sunt rugați să transmită în timp util oferta de locuri de muncă vacante la AJOFM Călăraşi, pentru o promovare cât mai eficientă a acesteia.

          Pentru săptămâna în curs, în evidenţa agenţiei sunt înregistrate 137 posturi vacante,  doar 29 dintre acestea putând fi ocupate şi de tinerii fără experienţă în muncă.

       

 

 

 

Responsabil mass-media,

Simona DONCIU

Error