61 de persoane din județul Călărași vor pleca luna viitoare să culeagă căpșuni, în Spania

În perioada 15 -16  ianuarie 2014, ANOFM a organizat, la Slatina, selecția pentru locurile de muncă din domeniul agricol, Spania.

Dintre cele  71 persoane din județul Călărași , participante la această acțiune, 61 de femei au obținut un contract de muncă pe o perioadă de 3 luni. Acestea vor pleca în Spania la jumătatea lunii februarie 2014 și vor presta muncă necalificată în agricultură pentru un salariu de 39.48 euro brut/zi.  

            Au participat la selecție numai persoanele înscrise în baza de date a AJOFM Călărași și numai pe baza invitației de participare emisă de către instituție.

Înregistrarea  pentru un loc de muncă în străinătate  se face pe baza următoarelor documente:  copie CI, cazier judiciar, adeverinta de la medicul de familie cu mențiunea ” clinic sănatos – apt de muncă” și Curriculum Vitae Europass în limba română.

            Precizăm faptul că este necesară actualizarea , ori de câte ori este cazul, a datelor de contact ale solicitanților care sunt deja înregistrați în evidența AJOFM Călărași, pentru a putea fi înștiințați în eventualitatea organizării altor selecții. 

 

 

 

Error