CulturalSocial

O.N.G PAS IN VIITOR , coordonat de Liliana Niculita are un proiect aprobat de Directia judeteana pentru tineret si sport Calarasi. Proiectul se numeste SUNTEM TINERII PE CARE II FORMAM si se deruleaza in perioada 1 august – 20 octombrie

http://www.ascultalive.ro/iframe/Radio-tv-oltenita.htmlO.N.G PAS IN VIITOR , coordonat de Liliana Niculita are un proiect aprobat de Directia judeteana pentru tineret si sport Calarasi. Proiectul se numeste SUNTEM TINERII PE CARE II FORMAM si se deruleaza in perioada 1 august – 20 octombrie. Printre alte activitati , presupune un stagiu in perioada 21 aug.- 27 august 2017 in cadrul caruia se desfasoara activitati teoretice si practice in domeniul artelor martiale si tirului cu arcul. Pe langa acestea sunt si cursuri sustinute de psihologi voluntari, specialisti in educatia nonformala care sustin cursurile de comunicare, dezvoltare personala, pregatirea psihologica inainte de competitii si pentru a face fata esecului si succesului.

Cursurile teoretice se desfla sediul ONG Dunare.edu , iar cele practice in Parcul Mare si in sala de sport a scolii Mirea Eliade.
Scopul este dezvoltarea tinerilor prin activitati sportive.
 
Grupul tinta este alcatuit din tineri intre 10 – 18 ani.

Proiectul beneficiaza de finantare din partea DJTS Calarasi si de munca voluntara a parintilor si altor oameni cu suflet din comunitate.

Cursurile teoretice se desfla sediul ONG Dunare.edu , iar cele practice in Parcul Mare si in sala de sport a scolii Mircea Eliade.

Scopul este dezvoltarea tinerilor prin activitati sportive,tineri intre 10 – 18 ani.

.
Proiectul beneficiaza de finantare din partea DJTS Calarasi si de munca voluntara a parintilor si altor oameni cu suflet din comunitate.