3 TONE DE TUTUN, CONFISCAT, PERSOANE CERCETATE PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

DSCF3082 (Large)Poliţiştii călărăşeni ai confiscat 3 tone de tutun, au indisponibilizat mai multe dispozitive de prelucrare a tutunului şi peste 20.000 lei, în urma percheziţiilor efectuate la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi la o groapă de gunoi.

La data de 6 noiembrie 2014, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au efectuat 25 de percheziţii, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Călăraşi, Ilfov, Prahova şi Giurgiu, pentru documentarea activităţii infracţionale a mai multor persoane, bănuite că repuneau în circuitul economic tutun şi alte produse alimentare procurate dintr-o groapă de gunoi din localitatea Chiajna.

DSCF2997 (Large)În urma acestor activităţi, au fost confiscate aproximativ 3 tone de tutun mărunţit, 9 dispozitive de prelucrat tutunul, 1160 ţigarete nemarcate, 400 dolari şi 20.276 lei.
Valoarea prejudiciului estimat este de 1.200.000 lei.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor şi Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Călăraşi, de la Poliţia Municipiului Călăraşi, de la Poliţia Municipiului Olteniţa şi de la secţiile de poliţie rurală Olteniţa şi Curcani, precum şi poliţişti de investigare a fraudelor şi de la acţiuni speciale din Prahova, Giurgiu şi Ilfov şi specialişti de la Garda de Mediu Bucureşti şi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Călăraşi.

DSCF3115 (Large)Poliţiştii au pus în executare mandatele de aducere emise pe numele lui M. Florea, 32 ani, administratorul unei societăţi comerciale din Călăraşi, care efectua activităţi de colectare a deşeurilor, la groapa de gunoi, S. Lili, 37 ani, C. Iulian, de 39 ani, M. Ionuţ, de 21 ani, E. Florin, de 28 ani, C. Robert, de 24 ani, şi C. Magdalena, de 39 ani, toţi din comuna Spanţov, judeţul Călăraşi.

Error