227 locuri de muncă vacante în evidenţa AJOFM Călăraşi, în această săptămână

          Pentru săptămâna în curs, în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi sunt înregistrate 277 de locuri de muncă vacante.

           Pe domenii de activitate și meserii/ocupații, structura acestora este următoarea:

        confecții textile – 86 locuri – confecționer îmbrăcăminte, technician în industria confecțiilor textile și muncitor necalificat;

        transporturi – 70 locuri – șofer autobus, șofer taxi, technician ITP; electrician auto, căpitan fluvial, marinar, electrician naval, dragor, mecanic utilaj greu, șofer mașină mare tonaj și muncitor necalificat;

        confecții metalice – 26 locuri – vopsitor, strungar, lăcătuș, sudor, tâmplar și muncitor necalificat;

        construcții – 20 locuri vacante ca electrician;

        servicii – 5 locuri- frizer, coafor, barman, ospătar și asistent manager;

        alte domenii de activitate – 20 locuri: mecanic agricol, consultant afaceri în agricultură,  vânzătoare, agent vânzări, inginer automatist, casier-încasator, ifronist, gestionar și chimist.

Informaţii cu privire la agenţii economici care au comunicat locurile de muncă vacante la AJOFM Călăraşi, precum şi despre condiţiile de ocupare a acestor posturi, se pot obţine la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, str.13 Decembrie nr.12, la sediul Agentiei Locale Olteniţa, str.Argeşului nr.111, sau la sediul Punctului de lucru Lehliu Gară, str.Crinului 2A.

AJOFM  Călăraşi

 organizează,  în această lună , 6 programe de formare profesională

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Călăraşiorganizează, în luna martie 2014,  6 programe de formare profesională gratuite pentru persoanele care nu realizează venituri.

Cele 84 de persoane care vor beneficia gratuit de programele de formare organizate în această lună  vor fi pregătite în meseriile de: electrician în construcții, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze și operator introducere, validare și prelucrare date.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pe lângă faptul că beneficiază în mod gratuit de aceste cursuri, au şi alte facilităţi, precum: rechizite şi materiale de instruire, manuale, echipament de protecţie pe timpul instruirii practice, dacă este cazul, abonament gratuit pe mijloacele de transport pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului. 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

Error