200 locuri de muncă sezoniere de muncitor necalificat la ambalat fructe şi verdeţuri în Spania

Comunicat de presă

                                    200 locuri de muncă sezoniere de muncitor necalificat la ambalat fructe şi verdeţuri în Spania

                           

   Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași prin Serviciul de Ocupare EURES, oferă 200 locuri de muncă vacante pentru muncă sezonieră, ambalat fructe și verdețuri  – regiunea Lérida, Spania.
Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă și cupluri), cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă.
Durata contractului de muncă este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 600 – 1400 și după masa 1500 – 2300. Salariul oferit este de 900 – 1200 euro/lună.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.
Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași, cu următoarele documente: copie carte identitate, CV EUROPASS în limba română, adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“, copie act studii, cazier judiciar.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 14.03.2017. Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.

 

Compartimentul  Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și E

Error