CSM Olteniţa / Şapte nume noi sub comanda lui Iftodi • Tipărire

fotbalÎn runda inaugurală a returului, CSM va juca în deplasare cu Înainte Modelu.

Începând de sâmbătă, 6 februarie, timp de 10 zile, CSM Olteniţa se află într-un stagiu de pregătire la Govora. Antrenorul Daniel Iftodi are la dispoziţie nu mai puţin de 22 de jucători, 7 dintre ei fiind sosiţi în pauza de iarnă. „Echipa s-a mutat pentru 10 zile la Govora. Antrenorul Iftodi are la dispoziţie un lot format din 22 de jucători, 7 dintre ei fiind aduşi în această pauză competiţională. Delegaţia mai cuprinde un magazioner, un delegat şi desigur pe antrenorul Daniel Iftodi. Se va pune accent pe pregătirea fizică nefiind exlus şi un joc – două de verificare, în funcţie de adversarii din zonă” a declarat pentru www.arenamedia.ro, preşedintele CSM, Ion Piţoi.

Lista noutăţilor îi cuprinde pe: Radu Barbu (fundaş – Petrolul Ploieşti). Ionuţ Stoica, Cosmin Ionică (atacant – CS Baloteşti), Viorel Lungu (atacant – ACS Berceni) şi juniorii Al. Vasilescu, Al. Dumitru şi Valentin Scorici (portar), toţi 3 de la Dinamo II Bucureşti.

În prima etapă a returului, CSM Olteniţa va juca în deplasare cu Înainte Modelu, partida fiind programată pe 4 martie. La jumătatea stagiunii, olteniţenii ocupă locul 12 în topul Seriei a II-a obţinând până acum, din 12 partide jucate, nu mai puţin de 8 puncte.sursa-http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-sport/sporturi/fotbal/fotbal-liga-a-iii-a/18382-csm-oltenita-sapte-nume-noi-sub-comanda-lui-iftodi