Categories: Social

COSTINEL MILESCU A LANSAT IN MOD OFICIAL CANDIDATURA SA LA FUNCTIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI OLTENITA !

Dragi Oltenițeni,
Îmi lansez astăzi oficial candidatura la funcţia de Primar, conştient de miza mare a acestui moment pentru viitorul oraşului nostru.

Olteniţa nu are voie să rămână oraşul unor simulacre de proiecte mereu începute şi niciodată terminate! Olteniţa nu are voie să rămână oraşul condus de analfabeţi funcţional, agramați, mincinoși, oraşul care ia hotărâri pripite pentru prezent, nu pentru viitor, pentru interese particulare, şi nu pentru binele comun.

O administrație performantă poate reporni motoarele economiei oltenițene prin atragerea banilor europeni.
Sunt multe decizii proaste luate în ultimii opt ani de către cei pe care i-aţi ales în administraţia locală! Multe dintre ele îi afectează în mod direct pe oltenițenii care vor fi nevoiţi în continuare să plece în alte oraşe ca să lucreze.

Ne putem dezvolta oraşul doar printr-un efort comun! Un efort major, pentru că, indiferent de preferinţele noastre politice, avem de gândit împreună dacă ceea ce vedem astăzi în jur este oraşul în care vrem să trăim şi în următorii ani.

Cu toţii ne dorim o transformare profundă a comunităţii în care trăim, a Olteniţei în ansamblul său. Dar asta nu o putem face decât investind în educaţia copiilor şi a tinerilor noştri, prin gândirea unor proiecte locale cu impact pe termen lung.
Am o încredere totală în potenţialul tinerilor din Olteniţa, în energia şi spiritul lor voluntar. Este principalul motiv pentru care m-am hotărât să candidez din nou.

Trăim într-o eră a vitezei în care vrem ca lucrurile să se mişte repede şi rezultatele să fie imediate. O perioadă când este o adevărată provocare să ceri cuiva răbdare şi încredere, după atâtea promisiuni mincinoase.
Şi totuşi vi le cer pentru noi toţi! Pentru că doar aşa putem să reluăm construcţia oraşului de acolo de unde am lăsat-o împreună în urmă cu opt ani.

Îmi voi pune întreaga experienţă şi putere la dispoziţia voastră, ca peste ani să putem spune că Olteniţa este un oraș în dezvoltare, cu un sistem sanitar bine pus la punct, un oraş unde tinerii pot învăţa în școli moderne , unde părinții au locuri de muncă și unde bunicii își pot crește liniștiți nepoții.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

dragon

Recent Posts

GAZETA DE BUDESTI-NR 13

      Matei Basarab și doamna lui, Elina Născut în anul 1580, la Brâncoveni,…

o lună ago

CONSILIUL JUDETEAN CALARASI

Vasile Iliuta este la Consiliul Judetean Calarasi. · Călărași · ???? Astăzi am avut o…

3 luni ago

Pensiunea Casa Marei din LOPATARI BUZAU va asteapta!

Vă saluta Pensiunea Casa Marei din Lopatari Buzău, aflata la 1 ora și 40 de…

4 luni ago

CONSILIUL JUDETEAN CALARASI-ZIUA CULTURII NATIONALE

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, organizează alături de…

4 luni ago

CONSILIUL JUDETEAN CALARASI-Poftiti la masa stramosilor nostri

Poftiți la masa strămoșilor noștri! ✍️Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție aflată în…

4 luni ago

This website uses cookies.