BULETIN DE PRESĂ-Stiri din Oltenita,Chirnogi ,Budesti !

politia arestari-3Reţinut de poliţişti pentru abuz în serviciu

La data de 18 februarie 2016, poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au reţinut un bărbat, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu.
În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, poliţiştii au dispus măsura reţinerii faţă de un bărbat de 63 ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz in serviciu.
În fapt, în perioada 2008 – 2012, în exercitarea funcţiei publice deţinute, acesta ar fi încheiat un contract de prestări servicii cu o societate comercială, fără a stipula în mod expres termenul de plată al facturilor emise de aceasta. Astfel, plata facturilor a fost efectuată cu întârziere, unitatea economică solicitând şi obţinând despăgubiri constând în penalități de întârziere, fiind cauzat un prejudiciu de peste 150.000 lei.
Persoana bănuită a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentată astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.

Mandat, pus în executare de poliţişti

La data de 18 februarie 2016, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în aceeaşi zi de Judecătoria Călăraşi pe numele unui bărbat de 26 ani, din municipiul Călăraşi.
Tânărul, condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului, a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.
Vâlcelele – prins în timp ce conducea un moped, fără să posede permis

Poliţiştii din Vâlcelele au depistat, la data de 18 februarie 2016, pe DJ 306 pe raza satului Foroaica, pe un bărbat de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat.
Din verificările efectuate, a rezultat şi că tânărul nu posedă permis de conducere.
Poliţiştii au demarat cercetările în cauză pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Budeşti – prins la volanului unui autoturism neînmatriculat

În seara de 18 februarie 2016 , poliţiştii din Budeşti au depistat un tânăr de 24 ani, din comuna Radovanu, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 411, pe raza localităţii Crivăţ, județul Călărași, având montate plăcuţe cu numere provizoriu de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul nu era înmatriculat, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Error