Categories: Social

BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI-31 MAI 2015 !

 

 

Gălbinaşi- trei persoane reţinute de poliţişti

 

Poliţiştii Şecţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au reţinut trei persoane din judeţul Călăraşi care în luna aprilie ar fi încercat să tâlhărească un bărbat din comuna Săruleşti, judeţul Călăraşi.

În fapt, în ziua de 12 aprilie 2016 poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de faptul că are o stare conflictuală cu mai multe persoane, care au asupra lor obiecte interzise de lege şi care i-au provocat leziuni la un cal.

Poliţiştii deplasaţi de îndată la faţa locului au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 26 şi 52 ani.

La data de 30 mai 2016 poliţişti au probat activitatea infracţională a celor trei fiind cercetaţi în dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de tâlhărie, distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal şi uciderea de animale cu intenție și fără drept fapte prevăzute de Legea 205/2004 privind protecţia animanelor, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

 

 

Prins de poliţişti conducând în stare de ebrietate

 

Agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au depistat în seara de 30/31 mai 2016 un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Flacăra fiind în stare de ebrietate.

Bărbatul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus la Spitalul Judeţean Călăraşi unde i-au fost prelevate două mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

 

 

Călăraşi- Accident rutier, o persoană rănită uşor

 

În dimineaţa de 30 mai 2016 un bărbat de 29 ani din municipiul Călărași,  în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu o autoutilitară pe strada Prelungirea București, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 49 ani, din localitate, întrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului de autoturism.

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele  fiind negative  şi le-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

dragon

Recent Posts

TEREN INTRAVILAN DE VANZARE-3400m/p-IN OLTENITA

Pe soseaua portului-pe langa Uzina de apa-OLTENITA-SE PUNE IN VANZARE un teren de 3400m/p care…

2 zile ago

CASA DE VANZARE cu teren 835m/p in OLTENITA !

Casa de vanzare cu teren 835m/p, situata in OLTENITA-Jud. Calarasi-str. Cuza Voda nr 164. Proprietatea…

3 zile ago

GAZETA DE BUDESTI-NR 13

      Matei Basarab și doamna lui, Elina Născut în anul 1580, la Brâncoveni,…

2 luni ago

CONSILIUL JUDETEAN CALARASI

Vasile Iliuta este la Consiliul Judetean Calarasi. · Călărași · ???? Astăzi am avut o…

4 luni ago

Pensiunea Casa Marei din LOPATARI BUZAU va asteapta!

Vă saluta Pensiunea Casa Marei din Lopatari Buzău, aflata la 1 ora și 40 de…

4 luni ago

This website uses cookies.