Un tânăr din Oltenița a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un moped neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

 

Un tânăr din Oltenița a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un moped neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 19 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au prins în localitate, un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un moped, deși nu avea permis de conducere.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,95mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis și conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală admisă.

 

 

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași au depistat în trafic un bărbat în timp ce conducea pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

La data de 20 august a.c., polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Fundeni, județ Călărași, în timp ce conducea pe drumurile publice, deși nu deținea permis.

Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis

***

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se poate pedepsi cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

 

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se poate pedepsi cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136