STIRI-Reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt

 

Un bărbat bănuit de tentativă la furt a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Călărași.

La data de 16 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat, de 44 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au forțat ușa de acces în lăcașul de cult pe care îl administrează.

Cercetările desfășurate cu operativitate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au condus la identificarea și reținerea unui bărbat, de 30 de ani, din localitate.

Cel în cauză au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentat magistraților, cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

 

 

Bănuit de violare de domiciliu și amenințare, reținut de polițiști

 

Un tânăr este cercetat de polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău-Mare pentru violare de domiciliu și amenințare.

În ziua de 16 mai a.c. polițiștii au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 22 ani, din comuna Ileana, județul Călărași, care pe fondul unui conflict spontan a pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate și a amenințat-o cu acte de violență.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentat magistraților, cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

 

Cercetat de polițiști pentru conducere fără permis

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași acționează permanent pentru salvarea de vieți omenești și depistarea celor care încalcă normele rutiere.

La data de 16 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Budești au depistat pe DN 4, un bărbat, de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest  drept suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136