SPANTOV,CHIRNOGI,MANASTIREA-actiuni ale politistilor locali !

TALHARIESpanţov – la volanul autoturismului având o alcoolemie peste limita legală

În seara de 24 noiembrie 2014, în jurul orei 22.45, lucrători din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa, au oprit pe DN. 31, autovehiculul marca Volvo, condus de I. Ionuţ, de 24 ani, din Comuna Chiselet.
Procedându-se la verificarea conducătorului auto, s-a stabilit că acesta deţine permis de conducere şi fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Chirnogi – persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt din dependinţă, identificate de poliţişti

Activităţile de investigare desfăşurate de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Chirnogi au condus ieri, 25 noiembrie 2014, la identificarea lui V. Viorel, de 31 ani, D. Costi, de 15 ani şi N. Ionel, de 17 ani, toţi din comuna Chirnogi, persoane bănuite că în noaptea de 22/23 noiembrie 2014, ar fi sustras din locuinţa
părţii vătămate P. Valentin, din aceeaşi localitate, 2 saci de grâu.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.
În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Mânăstirea – Persoană condamnată depusă în penitenciar

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au pus în aplicare, ieri, 25 noiembrie 2014, în jurul orei 21.00, mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalului Călăraşi, pe numele lui N. Vasile, de 59 ani, din comuna Mânăstirea.
Bărbatul avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
Acesta a fost preluat de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri, în vederea depunerii în penitenciar.

TALHARIE

Error