Reținut de polițiști pentru distrugere -Alte stiri-Chiselet, județul Călărași, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ulmeni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis.  

BULETIN DE PRESĂ

 

 

Reținut de polițiști pentru distrugere

 

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Călărași efectuează cercetări față de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Jegălia, județul Călărași, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În fapt, la data de 17 aprilie a.c., persoana în cauză, pe fondul unui conflict spontan cu mama sa, a incendiat aproximativ 100 de baloți din paie aflați în curtea locuinței comune.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare  preventivă.

 

 

Siguranța rutieră, prioritate a polițiștilor

 

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea  gradului de siguranță a participanților în trafic, în timpul cărora sunt sancționate abaterile celor care încalcă prevederile legislației rutiere.

 

Exemple:

 

– În după-amiaza de 17 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Călărași au depistat în trafic, pe DN 31, în comuna Chiselet, județul Călărași, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ulmeni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

 

 

 

 

– Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au prins în trafic în dimineața de 18 aprilie a.c., un bărbat, de 33 de ani, din comuna Perișoru, județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism, deși consumase alcool.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136