Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au constatat 6 infracțiuni și au aplicat peste 1.000 de sancțiuni contravenționale  în urma unei acțiuni desfășurate pe raza județului Călărași.

T.I.S.P.O.L. – O SĂPTĂMÂNĂ DE CONTROALE

În perioada 11 – 17 martie a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, poliţiştii au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la trafic, în special a celor privind neportul centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de retenţie omologate.

Pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii au constatat 6 infracțiuni, au verificat 1.478 de autovehicule și au aplicat 1.068 de sancțiuni contravenționale, dintre care 422 pentru nefolosirea centurii de siguranţă și 38 pentru folosirea telefoanelor mobile fără dispozitiv sau accesorii de tip ”mâini libere”.

Activităţile s-au înscris în calendarul campaniei preventive “SEATBELT”, desfăşurată pe teritoriul tuturor statelor membre T.I.S.P.O.L (Organizaţia Poliţiilor Europene).

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Acest website foloseste cookies.