Intervenție la incendiu în municipiul Călărași, la un garaj situat pe strada Trandafirilor

incendiu autoUn echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit pentru lichidarea incendiului şi pentru evacuarea unui autoturism
aflat în respectivul garaj
În data de 25.01.2015, ora 03.16, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitați să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Trandafirilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj, proprietate privată, aparținând lui Ion P.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens în interiorul garajului, situat în imediata vecinătate a unui imobil.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect și neizolat corespunzător folosit pentru iluminarea garajului.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate medie, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 45 de minute.
În urma incendiului au ars: aproximativ 20 metri lineari de cablu electric, 10 kg de materiale textile, un dulap din lemn, iar vopseaua unui autoturism aflat în garaj s-a deteriorat.
Exista pericolul ca arderea să se extindă și la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Error