Intervenție la incendiu de locuință în localitatea Negoiești, comuna Șoldanu

INCENDIU 2Un echipaj de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Budești a intervenit timp de aproximativ 30 de minute pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe

Pompierii militari au acționat eficient, lichidând incendiul în limitele găsite, fiind astfel posibilă salvarea mai multor bunuri materiale în valoare de circa 90.000 de lei

În data de 04.03.2015, ora 09.41, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești au fost solicitați să acţioneze în localitatea Negoiești, pe strada Radu Voievod, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe, proprietate privată, aparținând Marianei S.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperișului casei, în zona coșului de fum.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coșului de evacuare a fumului, deteriorat și neprotejat termic față de materialele combustibile.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acționând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 30 de minute.
În urma incendiului au ars: aproximativ patru metri pătrați din tavanul unei camere și material lemnos din structura acoperișului, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de aproximativ 600 de lei.
Exista pericolul ca arderea să se extindă și la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

Error