În seara de 12 octombrie polițiștii rutieri din Oltenița au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

 

-În seara de 12 octombrie polițiștii rutieri din Oltenița au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Din verificările efectuate de polițiști, se pare că autoturismul i-a fost  încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de către un alt tânăr de 24 de ani, din Oltenița, care se afla în autoturism.

Polițiștii au întocmit dosar penal fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda  permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deține permis.

 

 

-Un tânăr de 21 de ani din Călărași a fost prins de polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, în noaptea de 12 octombrie a.c., în timp ce conducea un autoturism, în comuna Ciocănești, având autorizația de circulație provizorie expirată.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal.

 

 

-Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au depistat în noaptea de 11 octombrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din  comuna Frăsinet, județul Călărași care conducea o motocicletă deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu poseda permis.

La testarea cu aparatul etilotest tânărul avea o valoare de 0.48 mg/litru alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cel în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi refuz de recoltare a mostrelor biologice.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136