În acest weekend, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la aproape 120 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 312 sancțiuni contravenționale și constatate peste 30 de infracțiuni.

SIGURANȚA VOASTRĂ, PRIORITATEA NOASTRĂ

 

 

În perioada 30 martie – 01 aprilie a.c., peste 300 de polițiști au acționat, la nivel județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

 

Au fost organizate 5 acțiuni punctuale și s-a intervenit la 117 evenimente, dintre care 110 au fost sesizate prin 112.

 

În urma activităților, au fost constatate 33 de infracțiuni, 8 persoane fiind depistate în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 9 măsuri preventive.

 

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 312 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 160.000 de lei.

 

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, fiind reținute 15 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

 

Activitățile au fost desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

 

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Acest website foloseste cookies.