Evenimente rutiere in jud. Calarasi !

Eveniment rutier, produs pe DN 21

 

În seara de 24 august 2017, pe DN 21, la intersecție cu calea de acces spre autostrada A2, în  afara localității Drajna, a avut loc un accident de circulație.

Din primele verificări efectuate de polițiștii sesizați despre producerea evenimentului rutier, a rezultat că o femeie de 50 ani, care conducea un autoturism pe DN 21 dinspre Slobozia, pe fondul neacordării priorității de trecere la efectuarea virajului stânga pentru a pătrunde spre A2, a fost lovită de un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 31 ani.

După impact, unul dintre vehicule a fost proiectat pe sensul opus de mers într-un alt autoturism, condus de o femeie de 48 ani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă (fractură) a unei persoane și rănirea ușoară a altor patru pasageri în autovehiculele implicate.

Conducătorii celor trei autovehicule au fost testaţi de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză sunt continuate cercetările pentru determinarea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

 

Pentru reducerea riscului rutier, polițiștii recomandă conducătorilor auto ca înainte de a pleca în călătorie să se asigure că sunt odihniți pentru efectuarea deplasării în condiții de siguranță, să respecte limitele de viteză instituite pentru fiecare categorie de drum, să acorde prioritate tuturor celor în drept.

În nicio situație nu urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice!

 

 

 

 

Fapte la regimul rutier, sancționate de polițiști

 

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic, în timpul cărora sunt sancționate abaterile de la normele care reglementează circulația pe drumurile publice.

 

Exemple:

În după-amiaza de 24 august 2017, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au prins în trafic, pe DJ 301, în comuna Plătărești, județul Călărași, un tânăr de 19 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

 

– În seara de 24 august 2017, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat un tânăr de 15 ani, în timp ce conducea un ATV  neînmatriculat, pe strada Locomotivei, din municipiul Călărași, fără a poseda permis de conducere.

 

În ambele situații au fost demarate cercetări pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

 

 


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136