Eveniment rutier produs pe raza Municipiului Olteniţa pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului „Cedează trecerea”

În ziua de 23 iunie a.c., în jurul orei 08.20, pe bulevardul Republicii din Municipiul Olteniţa a avut loc un accident de circulaţie produs în următoarele împrejurări:

În timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan pe o stradă din Municipiul Olteniţa, spre bulevardul Republicii, conducătorul auto S. Marin, de 58 ani, din Municipiul Bucureşti, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Dacia Logan, condus regulamentar de C. Florin, de 34 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului G. Osman, de 5 ani, din Municipiul Olteniţa, pasager pe bancheta din spate a autoturismului condus de C. Florin, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

 

 

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de

vătămare corporală din culpă.

 

 

Error