DIPLOME DE RECUNOŞTINŢĂ, OFERITE DE CONDUCEREA INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN CĂLĂRAŞI

inmanare diplomeÎn cadrul şedinţei de conducere a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, din data de 16 decembrie 2014, doi tineri, care au contribuit la prinderea unei persoane bănuite de furt, au fost felicitaţi de poliţişti

Şeful Inspectoratului, domnul comisar-şef de poliţie Marian Iorga le-a oferit lui Dumitrescu Marius-Gabruiel şi lui Cuzeli Teodor Ciprian câte o diplomă de recunoştinţă pentru atitudinea manifestată în momentul în care au observat că o persoană vârstnică are nevoie de ajutor.

La data de 11 decembrie 2014, cei doi tineri din Călăraşi au sărit în sprijinul unui bătrân de 82 ani, care a fost deposedat de portofel, pe stradă. Cei doi l-au prins pe agresor şi au sesizat de îndată poliţia despre producerea faptei.

„Vă felicit şi vă mulţumesc în numele Consiliului de Conducere a Inspectoratului pentru spiritul civic dovedit şi îmi doresc ca aceasta să constituie normalitatea, iar exemplul dumneavoastră să fie urmat de cât mai mulţi cetăţeni” le-a spus şeful Inspectoratului celor doi tineri.

Aceştia au declarat că se simt onoraţi de aprecierile primite şi se bucură că au putut fi de ajutor, că au acţionat gândindu-se că bunicii, părinţii sau cineva apropiat lor ar fi putut fi în ipostaza de victimă.

 

Error