CURCANI-Reţinuţi de poliţişti, după ce au fost prinşi în flagrant, în timp ce sustrăgeau saci cu cereale

furt cerealePoliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au prins, după folosirea armamentului din dotare, patru bărbaţi, care sustrăgeau dintr-un imobil mai mulţi saci cu grâu. Persoanele, bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, au fost reţinute.

În noaptea de 4/5 decembrie 2014, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că, pe DJ 402, în comuna Luica, în dreptul unui imobil, se afla staţionat un atelaj hipo, în care patru bărbaţi încărcau mai mulţi saci.
Aceştia au încercat să fugă, pentru a se sustrage verificărilor, fiind prinşi de poliţişti după folosirea armamentului din dotare, fără a fi înregistrate victime.
Astfel, au fost identificaţi V. Ion, de 37 ani, I. Ştefan, de 45 ani, V. Ionuţ, de 23 ani, şi I. Ştefan, de 35 ani, toţi din comuna Şoldanu, judeţul Călăraşi, care ar fi sustras şapte saci cu grâu şi cinci păsări din gospodăria unui bărbat de 75 ani din comuna Luica.
În cursul zile de 4 decembrie 2014, cele patru persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore, fiind depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.
Aceştia au fost prezentaţi ulterior Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, fiind dispusă cercetarea în continuare, sub control judiciar.

Error