BULETIN INFORMATIV

INCENDIUIntervenție la incendiu de plante furajere în localitataea Ileana

Două echipaje de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au intervenit pe raza localităţii Ileana, pentru lichidarea unui incendiu de plante furajere, care se manifesta cu flacără şi mult fum la nivelul unei gospodării

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței proprietarului, care a dat foc unor resturi vegetale în apropierea căpițelor de plante furajere, arderea extinzându-se din cauza vântului

În data de 09.08.2014, ora 16.07, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Ileana, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul plantelor furajere depozitate într-o gospodărie, proprietate individuală aparținând lui Stancu B..
La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul a trei căpițe de plante furajere și la nivelul unei stive de lemne.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței proprietarului, care a dat foc unor resturi vegetale în apropierea căpițelor de plante furajere, arderea extinzându-se cu rapiditate din cauza vântului.
Două echipaje specializate de stingere din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 55 de minute.
În urma incendiului au ars: trei căpițe de plante furajere (aproximativ 3 tone) și circa 3,5 metri cubi de material lemnos.

Intervenție la incendiu în localitataea Dănești, comuna Frăsinet

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au intervenit pe raza localităţii Dănești, comuna Frăsinet, pentru lichidarea unui incendiu de plante furajere, care se manifesta violent

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza auto-aprinderii unei mari cantități de lucernă, depozitată în condiții necorespunzătoare

În data de 09.08.2014, ora 18.07, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Dănești, comuna Frăsinet, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul plantelor furajere depozitate într-o gospodărie, proprietate individuală aparținând lui Gheorghiță B..
La sosirea echipajelor specializate de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul șirei de lucernă..
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza auto-aprinderii lucernei, depozitată în condiții necorespunzătoare.
Două echipaje specializate de stingere din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră și 35 de minute.
În urma incendiului a ars o cantitate de aproximativ 15 tone de lucernă.

Intervenţie la incendiu de paie în localitatea Nuci, comuna Vasilați

Un echipaj de pompieri profesioniști din cadrul Gărzii de intervenţie Budești a acţionat în localitatea Nuci, comuna Vasilați, pentru lichidarea unui incendiu de paie, care se manifesta cu flacără și mult fum la nivelul unei hale

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței unor muncitori, care au depozitat necorespunzător cenușa rezultată în urma unei arderi
În data de 10.08.2014, ora 10.42, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budești a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Nuci, comuna Vasilați, pentru stingerea unui incendiu de paie izbucnit la nivelul unei hale, proprietate privată, care aprține unei societăți comerciale. La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi mult fum la nivelul baloților de paie depozitați în respectiva hală.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței unor muncitori, care, în urma unor igienizări, au depozitat necorespunzător o cantitate de cenușă și jar, în apropierea materialelor combustibile, fiind astfel posibilă inițierea incendiului.
Un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budești
s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită (APCA), acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 2 ore și 50 de minute. În urma incendiului au ars aproximativg 500 de baloți de paie.

 

Error