Buletin informativ-ISU CALARASI !

 
incendiu  3Intervenţie la incendiu de anexă gospodărească în municipiul Călăraşi, pe strada Năvodari

Două echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au intervenit pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 15 minute, evitând pericolul propagării arderii la locuinţa proprietarului şi alte bunuri materiale

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza efectului termic al curentului electric

În data de 20.10.2015, ora 13.12, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitaţi să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Năvodari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietate individuală, aparţinând lui Ion Chiriţă.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu mult fum la o magazie în care se aflau mai multe bunuri materiale.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră şi 15 minute.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza efectului termic al curentului electric.
În urma incendiului au ars: acoperişul anexei pe o suprafaţă de circa 100 de metri pătraţi, aparatură electrocasnică, mai multe materiale textile, material lemnos şi patru cauciucuri, fiind deteriorate din cauza incendiului şi cerealele depozitate în anexă, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 15.000 lei.
Exista pericolul ca arderea să se extindă la locuinţa proprietarului şi la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei.
Intervenţie la incendiu de plante furajere în localitatea Dragalina

Un echipaj de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a intervenit timp de 60 de minute pentru lichidarea incendiului, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale

În data de 20.10.2015, ora 20.42, pompierii militari din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina au fost solicitaţi să acţioneze pe raza comunei, pe strada Morii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, proprietate individuală, aparţinând Gabrielei C..
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la şirele de paie, existând pericol de extindere la bunurile materiale aflate în imediata apropiere.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.
Un echipaj de stingere din cadrul Secţie de pompieri Dragalina s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 60 de minute.
În urma incendiului au ars aproximativ opt tone de fân, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 10.000 de lei.
Echipajul de stingere a lichidat incendiul în limitele găsite, evitând pericolul extinderii arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, fiind astfel posibilă salvarea mai multor bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136