BULETIN DE PRESĂ-IPJ CALARASI 23.04.2015

politia 1Dragalina – bărbat, reţinut de poliţişti pentru furt calificat

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina au reţinut pe un bărbat din localitate care ar fi sustras arbuşti ornamentali de la o bază experimentală din zonă.
La data de 22 aprilie 2015, a fost prins B. Florin, de 25 ani, care-i oferea unei femei, spre vânzare, 24 arbuşti ornamentali, fără a avea documente de provenienţă.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit că arbuştii au fost sustraşi de la o bază experimentală din zonă, plantele fiind recuperate şi restituite părţii vătămate, valoarea prejudiciului fiind de aproximatiov 900 lei.
Bărbatul, bănuit de săvârşirea faptei, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă pentru furt calificat.

Călăraşi – conducător auto, reţinut pentru 24 de ore pentru părăsirea locului accidentului în care a fost implicat

Referitor la accidentul produs la data de 22 aprilie 2015, pe strada Prelungirea Bucureşti, din municipiul Călăraşi, în baza delegării procurorului, poliţiştii au efectuat activităţi care au dus la prinderea conducătorului auto.
A. Marian, de 25 ani, din municipiul Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Prelungirea Bucureşti şi, pe fondul nerespectării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra vehiculului, care a intrat într-un copac şi în două maşini parcate, rezultând vătămarea corporală uşoară a două persoane.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior de poliţişti şi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, care au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.
Doi bărbaţi, bănuiţi de furt, au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 6 Grădiştea

Poliţiştii au identificat şi reţinut pe doi bărbaţi din comuna Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, bănuiţi că ar fi sustras mai multe obiecte electrocasnice dintr-o locuinţă de pe raza comunei.
Din cercetările efectuate ca urmare a sesizării faptei, la data de 16 aprilie 2015, poliţiştii au constatat că aparatele electrocasnice, uneltele agricole şi obiectele vestimentare, ar fi fost sustrase dintr-o locuinţă şi anexe gospodăreşti, de pe raza comunei Cuza Vodă, în perioada noiembrie 2014 – aprilie 2015.
Au fost identificaţi cu operativitate D. Ionuţ, de 29 ani, şi D. Virgil, de 46 ani, ambii din localitate, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faţă de care poliţiştii au dispus ieri măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Cei doi bărbaţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă.

Mandate de executarea pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de poliţişti

În seara de 22 aprilie 2015, poliţiştii din Călăraşi au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea, emise în aceeaşi zi de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti pe numele a cinci bărbaţi, cu vârste între 25 şi 29 ani, din Fundulea, judeţul Călăraşi.
Bărbaţii, condamnaţi la 3 ani, respectiv la 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor, au fost conduşi de poliţişti şi depuşi în Penitenciarul Slobozia.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136