BULETIN DE PRESĂ -Depistați în flagrant de polițiști

 

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști în urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de înșelăciune.

În seara zilei de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au prins în flagrant doi bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, din comuna Dragalina, județul Călărași, în timp ce încercau să vândă unor persoane din București un amestec lichid de culoare asemănătoare motorinei, cu miros specific, ambalat în pet-uri din plastic.

Cei în cauză au încercat să ofere spre vânzare cu titlu de motorină și benzină, cantitatea de 800 de litri, contra sumei de 2.400 lei.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la înșelăciune, față de aceștia fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
Bărbații au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

***
Pentru reducerea riscului de victimizare și prevenirea înșelăciunilor, polițiștii recomandă cetățenilor să nu devină părți ale unor tranzacții care le trezesc suspiciuni și să achiziționeze combustibil de la stațiile autorizate!

Acțiune a polițiștilor pentru siguranța participanților la trafic

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.
La data de 31 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat la nivelul județului, pentru reducerea riscului rutier și prevenirea faptelor antisociale pe DN31 și DN4, în intervalul orar 06.00 – 14.00.

Pe timpul activităților desfășurate în teren, pentru neregulile constatate polițiștii rutieri au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136