BULETIN DE PRESĂ Controale și verificări ale polițiștilor specializați în investigarea criminalității economice

Sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași în urma unor controale efectuate în județul Călărași.

La data de 20 decembrie a.c., pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în sezonul rece și pe timpul sărbătorilor de iarnă, polițiștii au efectuat verificări la mai multe societăți comerciale.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 57.000 de lei.

Totodată, a fost confiscată suma de 1.520 de lei, reprezentând contravaloarea a 59 bucăți instalații pom și 13 bucăți brazi artificiali, a căror proveniență legală nu a putut fi dovedită.

Alături de polițiști în activitățile de control au fost implicați și reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Călărași.

Cercetat de polițiști pentru conducere fără permis

Polițiștii desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea  gradului de siguranță a participanților la trafic.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au oprit pentru control pe DN3A, în comuna Dâlga, județul Călărași, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă 37 de ani, din localitate.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

***

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se poate pedepsi cu închisoarea de la 1 la 5 ani.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136