BULETIN DE PRESĂ

POLITIA ROMANABănuit de tâlhărie şi furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, cercetat de poliţişti în stare de arest preventiv

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au continuat cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale a lui A. Constantin, de 25 ani, din comuna Dichiseni, judeţul Călăraşi, bănuit că a tâlhărit patru femei, în scări de bloc de pe raza municipiului Călăraşi (identificarea şi reţinerea sa au făcut obiectul buletinul de presă al IPJ Călăraşi, nr. 282 din 28 august a.c.).
Astfel, acesta este bănuit şi de sustragerea sumei de 1600 lei dintr-o societate comercială din comuna Unirea, judeţul Călăraşi, de tentativă de furt din sediul sucursalei unei unităţi bancare din municipiul Călăraşi şi de furtul a 10.125 lei dintr-o locuinţă din municipiul Călăraşi, fapte comise în perioada ianuarie – februarie a.c..
A. Constantin se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, în baza mandatului de arestare preventivă emis de magistraţi săptămână trecută, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie.
Poliţiştii continuă activităţile de cercetare pentru recuperarea întregului prejudiciu produs.

Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, constatate de poliţişti

La data de 1 septembrie a.c., poliţiştii din Lehliu Gară au identificat în trafic, pe raza oraşului, un moped condus de D. Ştefan, de 19 ani, din satul Răzvani, judeţul Călăraşi.
Verificările efectuate au relevat că tânărul nu posedă permis de conducere.

 

La data de 1 septembrie a.c., poliţiştii din Lehliu Gară au identificat în trafic, pe raza oraşului, un moped neînregistrat, condus de G. Cristian, de 21 ani, din satul Răzvani, judeţul Călăraşi, care nu posedă permis de conducere.

În ziua de 1 septembrie a.c., un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi au depistat pe G. Costel, de 41 ani, din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi, care conducea un autoturism pe DN 31.
În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, poliţiştii a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În după-amiaza de 1 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au depistat în trafic, pe strada Pescarilor, din localitate, un autoturism, condus de C. Robert, de 18 ani, din Olteniţa, care nu posedă permis de conducere.

În seara de 1 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi au identificat în trafic, pe raza satului Dîlga, comuna Dor Mărunt, pe P. Marius, de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În toate situaţiile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, pentru care Codul penal prevede sancţiuni cu închisoarea de la 1 la 5 ani.


Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 205

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 209

Notice: Undefined variable: content in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 121

Notice: Undefined variable: responsive_view_480 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136

Notice: Undefined variable: responsive_view_320 in /home/buterezr/radiotvoltenita.ro/wp-content/plugins/advanced-floating-content-lite/public/class-advanced-floating-content-public.php on line 136