RADIO TV OLTENITA
Social

Asociatia olteniteana-AI VOINTA ,AI PUTERE-a organizat o excursie de neuitat ptr. copii defavorizati !

22 de copilași bolnavi din Oltenița și Giurgiu, proveniți din medii defavorizate social,( centrul social protecție copil Oltenița DGASPC Călărași, DGASPC Giurgiu, DAS Giurgiu) în perioada 9- 11.08.2019 și-au împlinit un vis măreț. Acela de a vedea marea si muntele.
Asociația Ai vointa Ai putere a făcut toate demersurile pentru a împlini acest vis. Toate se datorează sponsorilor si oamenilor cu mult suflet. Vă mulțumesc mult pentru tot și din suflet! Am văzut pe chipul lor fericire. În tot acest timp toți au socializat, s-au împrietenit, au mâncat atât de bine, încât însoțitorii au rămas uimiți. La mare nu le mai venea să iasă din apă, la munte distracția a fost la maxim! O adevărată terapie emoțională. Aici nu am mai stiut daca unul dintre ei mai avea Autism, ADHD, CES, chiar retard. În tot acest timp consider că am vazut copii sănătoși!
Va multumim tuturor care ati ajutat la împlinirea acestui vis. Le mulțumim  colegilor  care încă de la bun început au fost alături să împlinim visul acestor copilași!