Anunt de la minister: elevii primesc miere gratuita la scoala de la 1 ianuarie 2020

Scolarii vor primi de anul viitor cate un borcan de miere in fiecare luna, gratuit, a declarat Daniel Botanoiu, secretar de stat in MADR. Mai exact, programul va deveni functional de la data de 1 ianuarie 2020, scopul fiind acela de a incuraja productia nationala de miere.
Secretarul de stat a precizat ca productia nationala de miere va fi stimulata, in urma livrarii a 3.000 de tone catre populatia din Romania.
“Este important sa stim ca din productia nationala 3.000 de tone se vor duce catre populatia din Romania si isi gaseste loc la copilul roman care se deprinde cu un anumit mod de a-si cauta ceea ce ii place. Un borcan de miere acordat lunar nu cred ca este niciun efort prea mare, nici un consum suplimentar. Pe de alta parte, efortul facut de Guvern a fost mare, pentru ca programul a trebuit sa fie bine pregatit, apicultorii trebuie pregatiti foarte bine etc. Vrem sa avem un program echilibrat si sa nu-l mai comentam, pentru ca avem obiceiul acesta”, sustine Daniel Botanoiu. MAI MULTE AICI-https://www.portalinvatamant.ro/articole/noutati-97/anunt-de-la-minister-elevii-primesc-miere-gratuita-la-scoala-de-la-1-ianuarie-2020-8867.html?utm_source=legislatiamuncii-24092019&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&uid=580067
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Acest website foloseste cookies.